BUDAPEST
BemutatkozásSzakembereinkNyiroködémaGalériaÁrainkLymphologiaKapcsolat

Rendelő kereső:

Budapesti Nyiroködéma Központ

Médiamegjelenés - RTL Klub
Nyirokmasszázs
 • Milyen kezelést takar?
 • Nyirokmasszázs fajtái
 • Nyirokmasszázs kezelés menete
 • Kinek nem ajánljuk a nyirokmasszázst?
Életmódtanácsok
Amit mindenképpen érdemes betartania Önnek is! Öltözködés, sport, táplálkozás és egyéb jótanácsok.
Kinek javasolt a kezelés?
 • nyirokmasszázs kezelésNarancsbőr esetén
 • Műtétek utáni dagadt kar és dagadt láb esetén
 • Nehézlábérzés esetén
 • Fáradt, fájó végtagok esetén
 • Nyiroködéma (vizenyő) kezelésére
 • Dagadt combok és csípőtájékon túlzott zsírlerakódás csökkentése
 • Szervezet méregtelenítésére
 • Ha már a vízhajtó sem segít
Partnereink
 • Singvaris gyógyharisnya
 • Betét Kft.

Egészségpénztár partnereink:

Patika, Új Pillér, Dimenzió, Axa, MKB, Generali, OTP, Vasutas, K&H, Honvéd

Szép Kártyát is elfogadunk!


Szakembereink

Engedje meg, hogy bemutatkozzunk Önnek néhány mondat erejéig:


Minauf Péter - ügyvezető, szakmai vezető, gyógymasszőr, nyirokterapeuta

Minauf PéterNyiroködéma szakképesítésemet a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán szereztem, közel 17 éves tapasztalattal rendelkezem.

2000-2010-ig A Szt.István kórház Nyiroködéma rehabilitációs osztályán dolgoztam nyirokterapeutaként. Itt részt vettem a komplex ödémamentesítő protokoll kidolgozásában. 2011-ben kidolgoztam a Lymphline ® rendszert ami azóta védjegyezett szellemi tulajdonná vált.

Márton Tímea - ügyvezető, szakmai vezető, nyirokterapeuta

Márton Tímea1999-2009 ig A Szent István Kórház Nyiroködéma Rehabilitációs osztályán dolgoztam. Itt részt vettem az osztály ápolási tevékenységeinek irányításában. Számos szakmai konferencián előadóként és társ előadóként is bemutatkoztam.

Szakmai tevékenységem kiterjedt sebkezelő és nyiroködéma mentesítő tanfolyamok elméleti és gyakorlati oktatására. Munkám része az ödéma mentesítés és annak szövődményeinek kezelésére. Irányítom a rendelőkön belüli és kívüli betegek ellátását és a marketing tevékenységeket.

 

Dr. Buczkó Mónika - bőrgyógyász, kozmetológus, nemibeteg gyógyász, klinikai onkológus szakorvos, venerológus, lymphológus, nyirokterapeuta

Dr. Buczkó Mónika1994-ben szereztem általános orvosi diplomát a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.

2000-2009 között a Fővárosi Önkormányzat Egyesített Szt. István és Szt. László Kórház és Rendelőintézet Bőrgyógyászati Osztályán és Nyiroködéma Rehabilitációs Részlegén dolgoztam.
Jelenleg Szentendrén dolgozom a Bőr- és Nemibeteggondozó Intézetben, mint bőrgyógyász - kozmetológus - nemibeteg gyógyász és klinikai onkológus.
2004-ben bőr-, nemibetegségek és kozmetológia szakvizsgát, 2009-ben klinikai onkológia szakvizsgát szereztem. Szakmai tagja vagyok a Magyar Dermatológiai Társulatnak.

Számos belföldi és külföldi kongresszuson, továbbképzésen vettem részt hallgatóként és előadóként is.

Fő érdeklődési területeim, amelyekben közel tízéves gyakorlatot szereztem:

 • a láb éreredetű keringési betegségei: elsősorban a krónikus nyiroködémás betegek komplex terápiája, valamint a krónikus lábszársebek korszerű ellátása
 • az  onkodermatológia: a bőr jó és rosszindulatú daganatos betegségei, ezek megelőzése és  korai felismerése,
 • az anyajegyszűrés

Gasparovszky Márta - gyógytornász, nyirokterapeuta

Gasparovszky Márta gyógytornász, nyirokterapeuta

A Szemmelweis Egyetem Gyógytornász karán végeztem felsőfokú tanulmányaim. Megtanultam a K-active tape és a Fitt ball terápiás használatát. Részt vettem tudományos üléseken hallgatóként és előadóként egyaránt. Jelenleg is rehabilitációs aquafitness órákat tartok. A nyirokterápiával a Lymphline R rendszer keretein belül ismerkedtem meg.

Nemrég elvégeztem a Dorn terápiás módszerrel és a Breuss masszázs alkalmazásával kapcsolatos tanfolyamokat is.

Virág Tünde - gyógytornász, nyirokterapeuta

Virág Tündea gyógytornász, nyirokterapeuta

Felsőfokú szakképesítésemet  a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának gyógytornász szakán szereztem. A főiskolai tanulmányaim mellett elvégeztem a neurodinamika,perifériás idegmobilizációs , a kinezio taping alap és haladó tanfolyamot és  a 3D scoliosis Schroth terápiás kurzust. Megtanultam a Földi féle komplex nyiroködéma mentesítő terápiát is.

Stuber Ágnes - gyógymasszőr, nyirokterapeuta

Stuber Ágnes gyógymasszőr, nyirokterapeuta

Középiskolai tanulmányaimat Békéscsabán folytattam gyógymasszőrként. Ez idő alatt  rendkívül nagy tapasztalatra tettem szert a mozgásszervi rehabilitáció terén. Angliából hazatérve a Lymphline R  rendszeren belül elsajátítottam a komplex nyiroködéma mentesítő terápiát.

Altmann Anett - gyógytornász, nyirokterapeuta

Altmann Anett gyógytornász

Főiskolai tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem gyógytornász szakán fejeztem be.Ez idő alatt megtanultam a kinezio -és a physio tape alkalmazási lehetőségeit. Tapasztalattal rendelkezem a sport rehabilitáció és gerinc erősítő gyógytora terén. Nyiroködéma kezelésében történő jártasságom a Lymphline rendszerében tökéletesítettem.

Kapás Gabriella - gyógytornász, nyirokterapeuta

Kapás Gabriella

A Szegedi Tudomány Egyetemen párhuzamosan végeztem gyógypedagógus és gyógytornász szakon. Szabadidőmben megtanultam a kinezio taping használatának alapjait. A nyiroködémás betegek szakszerű és komplex ellátását a Lymphline® rendszerében tanultam meg.

Tilai Bettina - gyógytornász, nyirokterapeuta

Tilai Bettina

Főiskolai tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem gyógytornász karán fejeztem be. Diplomám megszerzése után szép korúakkal foglalkoztam. Munkám során nagy tapasztalatot szereztem az időskorúak mozgásszervi rehabilitációja terén. A nyiroködéma komplex kezelésének elsajátítására a Lymphline® rendszer adott lehetőséget.

Hum Orsolya - gyógytornász, nyirokterapeuta

Hum Orsolya

Diplomám a Semmelweis Egyetem gyógytornász szakán szereztem kitűnő minősítéssel. Ez idő alatt végeztem el a deréktáji panaszok megelőzésével foglalkozó Core tréninget és gyógymasszőri szakképesítést szereztem. A Lymphline® rendszerében megtanultam a nyiroködémás betegek komplex ellátását.

Fürjes-Mihályi Réka - gyógytornász, nyirokterapeuta

Fürjes-Mihályi Réka gyógytornász, nyirokterapeuta

Gyógytornász diplomám a Miskolci Egyetem Egészségügyi karán szereztem.A komplex nyiroködéma mentesítést a Lymphline rendszeren belül sajátítottam el. A nyirokterápia mellett gyakorlattal rendelkezem a vállsérülések speciális rehabilitációja és gyógytornája terén. Jelenleg GYED-en van.

Perscriptor
nyirokmasszázs :: nyiroködéma :: ödéma :: dagadt láb :: narancsbőr :: vizenyő :: ödémás láb :: linkek